Hur blir du en StripChat-cammingmodell?

Hur blir du en StripChat-cammingmodell?

Det är väldigt lätt

Hur blir du en StripChat-cammingmodell?
February 8, 2022

Det är enkelt att bli en cam-modell på StripChat. Med några få klick kan du skapa ett konto och du kan börja arbeta som cam-modell på nolltid. Här är en översikt över de olika frågorna och stegen som du bör eller kan ta.

Hur registrerar jag mig som modell?

Använd denna länk för att registrera dig som modell: https://stripchat.com/signup/model. Användarkonton kan inte uppgraderas till modellkonton.

Vem kan vara en cam-modell på StripChat.com? 

De accepterar kvinnor, män, par och transpersoner 18+ år.

Kostar detta pengar? 

StripChat-medlemskapet är GRATIS oavsett om du är modell eller tittare. Att registrera sig är snabbt och GRATIS!

Hur kan jag tjäna pengar på Stripchat.com?

På Stripchat finns ett tokensystem. Värdet på tokens på Stripchat är alla detsamma för alla cam-modeller. Du får 0,05 dollarcent för varje token. Om du till exempel har fått 1000 tokens kan du växla in dessa mot 50 dollar.

Du kan sedan ta ut pengarna som kommer att finnas på ditt konto genom ett antal olika betalningsalternativ. Så du kan välja mellan:

 • paxum,
 • payments,
 • Cosmo Payment
 • Check (rekommenderas inte för Europa)
 • krypto
 • och banköverföringar

Hur lång tid det tar att få dina pengar beror på den valda betalningsmetoden, men det tar ungefär mellan 2 och 10 arbetsdagar.

Det finns flera sätt att tjäna pengar:

Shower på StripChat 

Få dricks för dina shower.

Medlemmar får skicka tokens som dricks under offentliga shower. De ger modellerna ett tecken på uppskattning för att de delar med sig av sina shower och svarar på förfrågningar. Användare är inte skyldiga att ge dricks till modeller.

Tjäna på privata shower.

En privat show kostar 24 tokens ($1,2) per minut som standard. Detta pris kan dock ändras på https://stripchat.com/settings (från 16 till 120 tokens per minut). En tittare kan begära en privat show från vilken modellprofil som helst, men det är upp till modellerna att bestämma vem de ska gå in i ett privat rum med. I det privata rummet gör modellen en speciell show för EN ENKEL tittare. Den privata showen kan avslutas när som helst av endera parten eller automatiskt när åskådaren får slut på tokens.

Tjäna på smygtittade medlemmar.

Alla modeller har möjlighet att tjäna på smygtittande medlemmar i privata shower. Den här funktionen gör det möjligt för andra medlemmar att spionera på en privat show genom att betala ett standardpris på 8 tokens ($0,4) för en minuts tittande. Detta pris kan ändras på https://stripchat.com/settings. Smygtittande medlemmar får inte kommentera eller kräva shower. De kan titta så länge de har tokens tillgängliga. När de får slut på tokens kommer de inte att kunna titta förrän de köper fler. Att smygtitta är billigare för medlemmar, men modeller som tillåter smygtittning finns listade på en av sidorna i toppmenyn: https://stripchat.com/tag/spy.  Varje smygtittare betalar mindre, men du kan låta fler medlemmar titta på samtidigt.

Tjäna genom cam2cam.

Cam2Cam är en en-mot-en-kameravisning, där en modell och en medlem kan se varandra. Det kostar 32 tokens ($1,6) per minut som standard. Detta pris kan dock ändras på https://stripchat.com/settings  (från 32 till 120 tokens per minut). Alla tittare med tokens kan begära en Cam2Cam-show från en modell, men det är upp till modellerna att bestämma vem de ska gå till ett privat rum med. Cam2Cam har visat sig vara ett utmärkt val för både nya och erfarna modeller, tack vare sitt individuella förhållningssätt och goda intjäningspotential.

Läs mer om olika shower: Olika showtyper på Stripchat

Andra sätt att tjäna pengar 

Du kan tjäna pengar genom att vinna bonuspengar.

Kvinnliga modeller har chansen att vinna bonuspengar var tredje timme utöver sina normala inkomster! Du kan vinna upp till 8 gånger om dagen om du har tjänat flest antal tokens. Du kan kontrollera aktuell information om tävlingen här (https://stripchat.com/top/rules). Det finns också en månatlig tävling med mycket högre priser med över $24 000 tillgängliga som prispengar!

Utöver det pågår även tävlingar för kategorierna, par, män och transpersoner. I den månatliga tävlingen har du möjlighet att få en fin bonus;

 • 1:a plats - $1000
 • 2:a plats - $500
 • 3:e plats - $250
 • 4:e och 5:e plats - $100
 • 6:e till 10:e plats - $50
 • 11:e till 20:e plats - $25

Sälj ditt content

Tjäna mer pengar och generera passiv inkomst genom att skapa foto- och videoalbum och sälja dem till dina tittare. Oavsett om du är online eller offline kan användare köpa dina album - det här är ett annat sätt att tjäna mer pengar. Du kan ta allt från 1 token till 499 tokens för varje album. Skapa så många album du vill med olika namn och prissätt dem som du vill!

Streaming och verktyg

På StripChat finns det några speciella kategorier som kräver autentisering för att listas i dem. Strömspecifikationer är den del där du kan ansöka om att bli verifierad för dessa specialkategorier, och där du väljer taggen för din kategori relaterad till strömmen du ska starta, när du har blivit godkänd.

Om din exempelvideo och kategorin du har skapat är korrekta kommer du att godkännas och meddelas via ett personligt meddelande. Om du planerar att köra en serie som faller inom den kategorin, välj den i Stream Specifikationer innan du startar din stream.

Lyckohjul

Det firas från att vrida på hjulet i ditt rum för att ge dina offentliga shower ett extra roligt uppsving. Du eller dina tittare kan snurra på hjulet under showen och vinna en aktivitet som du sedan startar för dem. Du bestämmer själv vilken du ska ta med och hur mycket du tar för aktiviteter för en snurr.

Läsa mer? Klicka här: Livestreaming och verktyg för att göra saker mer intressanta

Din Stripchat-profil

Det är bra att veta att StripChat har tagit fram några riktlinjer som du kan ta till dig som modell när du laddar upp din profil och omslagsbild. Det finns till exempel specifika riktlinjer för profilfoton eller avatarer.

 • Din profil eller avatarbild får inte innehålla nakenhet. Alla intima delar av din kropp måste därför täckas.
 • Bilden måste faktiskt vara din.
 • Detsamma gäller även den kroppsdel ​​som du vill använda som profilbild.
 • Bilden får inte innehålla några andra minderåriga. Alla modeller som uppträder på denna sida måste vara minst 18 år gamla.
 • Bilden får inte heller innehålla något förbjudet innehåll.
 • Din bild får inte heller innehålla något upphovsrättsskyddat innehåll med vattenstämplar eller logotyper.

StripChat låter dig också som modell sätta upp anpassade paneler. Tack vare de skräddarsydda panelerna kan du göra din profil personlig och få den att glänsa. Dessa paneler låter dig inte bara visa din allmänna profilinformation, utan också skapa showscheman, visa meddelanden och till och med bloggar åtföljda av bilder och hyperlänkar.

Omröstningar är ett tillägg som du kan lägga till i ditt chattrum för att ställa frågor till publiken och involvera dem i din show. Du kan lära känna dem på ett roligare sätt, eller göra dina program mer interaktiva genom att fråga användarna vad de skulle vilja se härnäst, ange vad de flesta röstar på, etc. Observera att endast registrerade användare kan rösta.

Vill du veta mer om din profil? Läs: Riktlinjer för profil

Finns det några regler för Stripchat-modeller?

Liksom alla andra cam-sajter kräver StripChat också att modellerna följer sajtens regler. Som modell kommer du att märka att sajten har allmänna regler, regler för sändning och innehåll samt regler för handlingar som verkligen inte kan komma i fråga.

De allmänna reglerna är regler som gäller för alla StripChat-modeller. Till exempel måste alla som vill modellera via denna sida vara minst 18 år och du måste styrka din ålder genom att skicka in en identitetshandling. Dessutom finns det regler som har att göra med själva sändningen och handlingar som absolut inte är tillåtna (som till exempel användning av falsk legitimation eller att begå sexuella handlingar med djur.

Läs mer om reglerna här:  Vilka regler gäller för StripChats cam-modeller?

Bli en Stripchat-modell

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren