Olika showtyper på Stripchat

Privat, cam2cam och mer!

Olika showtyper på Stripchat
February 8, 2022

På Stripchat kan användare njuta av olika typer av shower. Till exempel kan du tänka dig

  • privata shower,
  • cam2cam-shower,
  • smygtittnings-shower,
  • grupp-shower,
  • och mer.

Här kan du läsa mer om de olika typerna av Stripchat-shower.

Vill du veta mer om att bli modell? Läs mer här:  Hur blir du en StripChat-cammingmodell?

Offentlig show med gratis chatt

Det mest framträdande sättet att tjäna pengar på Stripchat är genom att göra offentliga shower i den öppna gratis chatten. Användare ger modellerna tokens som dricks. Det kommer att finnas många användare i ett rum och modellen kan sätta upp olika (dricksbelopp) mål. När målen är uppfyllda kommer modellerna att göra specifika saker för alla att se. Tekniskt sett är dessa program "gratis", men mängden dricks som kan tjänas kan vara enorm. Det finns ingen gräns för hur många tokens du kan tjäna. 

Privata shower på Stripchat

En privat show kan ses som en fantastisk möjlighet att interagera med Stripchat-modellerna på ett mer intimt sätt. Det är det bästa sättet att få odelad uppmärksamhet från modellerna. För att starta en privat chatt med en valfri modell kan du snabbt och enkelt klicka på fliken "starta privat". Tänk på att andra kan spionera på programmet under den privata sessionen om modellen har spionalternativet aktiverat.

Spioner är dock bara åskådare och användaren, som startade den privata sessionen, är den enda som kan interagera med modellen. Dessutom kan showen stoppas när som helst av användaren eller modellen och kommer att stoppas automatiskt när användaren får slut på tokens. Priset för en sådan session kan variera från 8 till 150 tokens per minut, beroende på modellernas prispreferenser.

Cam2Cam

En Cam2Cam-show låter användare interagera med modeller ansikte mot ansikte. Under dessa sessioner kan användaren slå på sin webbkamera. Detta gör att modellen kan se användaren och vice versa. För att starta en Cam2Cam Show klickar du bara på fliken "Cam2Cam". Ingen får spionera på den här typen av shower. Den kan stoppas när som helst av modellen eller användaren och den stoppas automatiskt om användaren får slut på tokens. Priset för en sådan show kan variera från 8 till 150 tokens per minut, beroende på modellernas prispreferenser.

Stripchat Spy Chat

Genom att aktivera Spy Chat kan användare se vad som händer under en privat show. Smygtittarna kan inte chatta direkt med modellen medan de kikar in. De kan bara passivt titta på showen som utförs under den sessionen. Priset för en Spy Chat är mycket billigare än en vanlig privat och kan variera från 4 tokens per minut till 60 tokens per minut, beroende på prissättningspreferenserna för modellerna.

Gruppshow

Gruppshowen är en privat show betald per minut som flera användare kan njuta av till ett mer överkomligt pris. Priset på gruppshowerna är generellt sett lägre än de traditionella privata showerna eftersom flera användare bidrar så att modellen fortfarande kan uppnå sitt önskade mål med fler människor som njuter av den showen.

Om en modell har annonserat en gruppshow kan användaren se den i sitt sändningsfönster, bredvid fliken Skicka tips. Du kan sedan klicka på fliken "gruppshow" och reservera din spelautomat gratis. Tokenkostnaden börjar dras när föreställningen startar. Om en gruppshow pågår kommer den att visas i sändningsfönstret och du kan klicka på fliken "Join" för att fortfarande delta i gruppshowen.

Biljettförsedd gruppshow

En biljettförsedd gruppshow är som en vanlig gruppshow, men istället för att betala en minutpris betalar du ett fast pris som kan vara mellan 8 och 200 tokens beroende på modellval.

Biljettförsedda gruppshower annonseras alltid av modellen fem minuter före start, så om du ser detta meddelande under hennes sändningsfönster bredvid fliken Skicka dricks, tveka inte att vara med! Klicka på fliken Ticket Group Show och boka din plats genom att betala det fasta priset. Omvänt, om du får reda på att showen redan pågår, är den goda nyheten att du fortfarande kan delta. Den kommer att visas i sändningsfönstret och du kan sedan gärna klicka på gå med-fliken. Du betalar priset för en biljett och du kan njuta av gruppshowen.

 Inte en modell ännu? Klicka här!

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren