Stripchat-tokens: Intäkter och utbetalningar

Stripchat-tokens: Intäkter och utbetalningar

Hur fungerar det exakt?

Stripchat-tokens: Intäkter och utbetalningar
February 8, 2022

De Stripchat-tokens du tjänar kan betalas ut på olika sätt. Nedan följer en översikt över betalningsalternativen, hur ofta du kan få betalt och vad betalningströskeln är. Dessutom kan du även läsa hur lång tid det tar innan du har fått dina pengar och vad exakt tokensen representerar. Den beskriver också hur Stripchat hanterar kundåterbetalningsförfrågningar, även känt som Chargebacks.

Vill du veta mer om att bli modell? Läs mer här:  Hur blir du en StripChat-cammingmodell?

Hur kan jag ta emot mina StripChat-tokens? 

Stripchat-tokens kan inte betalas via Paypal och Western Union. Det finns dock många alternativ du kan använda:

 • Paxum,
 • Cosmo Payment,
 • ePayService,
 • ACH/Direktöverföringar,
 • Checkar, Bitcoin/Kryptovalutor,
 • Internationella banköverföringar
 • Banköverföringar i EUR (SEPA)

 Inte en modell ännu? Klicka här!

Hur kan jag ändra mina betalningsinställningar? 

Du kan ändra betalningsinställningar på https://stripchat.com/payments-settings. Du måste klicka på Betalningsinställningar. När du ändrar betalningsinställningar måste du verifiera denna ändring via e-post. Så se till att du har tillgång till e-postadressen du använder för ditt Stripchat-konto, detta görs för att se till att ingen annan kan göra ändringar!

Hur kan jag få information om min saknade betalning? 

Du kan begära information om din banköverföring genom att maila [email protected] eller genom att kontakta Stripchat-supporten direkt via webbplatsen: https://stripchat.com/support. Se till att du redan är inloggad på webbplatsen med ditt konto.

Hur länge tar det att skicka om en check eller överföring? 

Se till att din betalningsinformation är korrekt genom att dubbelkolla innan du klickar på fliken skicka betalning! Om betalningen har skickats kan det ta upp till 6 veckor att skicka om betalningen! Lägg till följande information till din förfrågan: Mottagarens namn Belopp Postnummer / Postnummer För överföringar: De fyra sista IBAN-numren och kontonummer

Hur kan jag få betalt? 

Efter att du har blivit godkänd som pro-modell kan du ställa in betalningsinställningar här https://stripchat.com/payments-settings. Dubbelkolla att betalningsinformationen är korrekt! Du kan ta emot betalningar via paxum, epayments, checkar och banköverföringar. Stripchat rekommenderar att du använder paxum eftersom det är det snabbaste sättet att ta emot betalning.

Hur länge kommer det ta innan jag får min betalning? 

Paxum och epayments-betalningar görs omedelbart. Banköverföringar tas vanligtvis emot inom 2–10 arbetsdagar och för checkar kan det ta cirka 1 månad beroende på posttjänsterna i ditt land.

Hur mycket kan jag tjäna som cam-modell på stripchat.com 

Allt beror på dina färdigheter och talanger. Framgångsrika modeller kan tjäna över $10 000 per månad. Det rekommenderas starkt att du inte sänder på flera sajter. Detta sönderfaller modellens uppmärksamhet och saktar ner överföringshastigheten, vilket resulterar i missnöjda användare.

När du får tokens får du 0,05 dollarcent om du växlar in dem till pengar. 1 token = 0.05$ för modellen.

Hur ofta skickas betalningar? 

 • Veckobetalningar för epayments och paxum.
 • Banköverföringar och checkar betalas ut varannan vecka.
 • Utbetalningsdag: tisdag och de betalar hela föregående tid till och med söndag.

Observera att uttag endast görs efter att minimigränsen för uttag har nåtts.

Vad gör man om man inte har fått sin betalning? 

Det tar vanligtvis 3 dagar till 2 veckor att få en banköverföring. Om du har problem, kontrollera dina betalningsuppgifter och kontakta din bank. Om det har gått mer än två veckor och du inte har fått överföringen än kan du meddela stripchat via kontaktformuläret. De spårar det genom sin partner. De kan bara skicka om överföringen om den kommer tillbaka till dem, så var mycket exakt när du lägger till betalningsuppgifterna!

Vad är minsta utbetalningskravet? 

Minimibetalningskrav:

 • ePayService, Paxum, Cosmo Payment, Bitcoin och Ethereum: $50
 • Internationell banköverföring: $500
 • Banköverföring i EUR (SEPA), ACH/Direktbetalningar och checkar: $100
 • Banköverföringar är gratis för modeller.

Hur skyddar StripChat modeller från chargeback? 

Vid chargeback är du 100% skyddad, då Stripchat förstår att detta är en olycklig situation som inte går att undvika. Det finns dock två fall där Stripchat behåller rätten att dra av Tokens från dina intäkter:

 • Bedräglig aktivitet: När användare med uppsåt ger betydande summor pengar till modeller eller när modeller har hittats samarbeta med bedrägliga användare. Modeller förväntas rapportera misstänkt aktivitet i sitt rum på https://stripchat.com/support
 • Användarklagomål angående en otillfredsställande show.

Bli modell nu 

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren