Tävlingar och att sälja ditt innehåll

Tävlingar och att sälja ditt innehåll

Vill du tjäna mer?

Tävlingar och att sälja ditt innehåll
February 8, 2022

Det finns flera sätt StripChat försöker motivera modeller att bli bättre och bättre på vad de gör. Det finns till exempel tävlingar där modeller kan delta och vinna fina priser. Naturligtvis finns det andra sätt som modeller kan motiveras till att inte bara bli bättre på sitt hantverk, utan också att bygga en stor fanskara. I den här artikeln kommer du att lära dig allt om det.

Vill du veta mer om att bli modell? Läs mer här:  Hur blir du en StripChat-cammingmodell?

Modelltävlingar för par, pojkar och transkategorier

Tävlingar hålls varje månad för modeller i kategorierna par, pojkar och transsexuella. Syftet med detta är inte bara att göra modellerna nöjda, utan också att uppmuntra dem att bli bättre och bättre på kammodellering. Flickor, par, killar och transsexuella kan bli vinnare av modelltävlingarna varje månad.

Priserna för par, pojkar och transsexuella är följande:

  • 1:a plats - $1000
  • 2:a plats - $500
  • 3:e plats - $250
  • 4:e och 5:e plats - $100
  • 6:e till 10:e plats - $50
  • 11:e till 20:e plats - $25

Du kan se vinnarna från varje kategori i de nya flikarna "Tjejer", "Par", "Killar" och "Trans" som sajten har lagt till i sektionerna för aktuell månad, topp och senaste månads vinnare.

Andra modelltävlingar

Utöver dina intäkter ger webbplatsen bort totalt 20 000 USD till modeller varje månad genom de olika modelltävlingarna, genom 3-timmarstävlingarna och de månatliga tävlingarna tillsammans.

Att sätta mål och ämne

Det här är två olika verktyg som kan hjälpa dig att tjäna mer pengar om de används på rätt sätt. Med "goal" kan du tillkännage en speciell offentlig show, som du ställer upp när önskat antal tokens uppnåtts. På så sätt har användarna en motivation att dricka. Inkludera målbeskrivningen tillsammans med målbeloppet så att alla bidrar med sina tips i det offentliga chattrummet. När målet är nått ska den utlovade showen börja. Du kan lägga till upp till fem olika mål innan du startar din stream. När ett mål har nåtts meddelas nästa automatiskt i ditt rum.

Å andra sidan ska ämnet användas för att beskriva ditt chattrum och allt som händer i det. Du kan också göra showmeddelanden eller dela allt du vill att dina användare ska veta, men håll det alltid relaterat till show/profil.

Du hittar mål- och ämnespanelerna redo att ställas in på fliken "My Show Controls" som du har precis under ditt sändningsfönster. När allt är inställt kan du klicka på "STARTA SHOW". Du kommer då att se en bekräftelsepanel. Här kan du granska ditt mål och ämne och redigera det precis innan du går live.

Ditt innehåll kan ses på andra webbplatser

Tyvärr är upphovsrättsbrott ett vanligt problem för innehållsskapare online, och StripChat är medveten om att det är en stor kränkning av din integritet att publicera ditt innehåll någon annanstans utan din tillåtelse. Om du upptäcker att dina videor eller bilder finns på en annan webbplats bör du kontakta webbplatsens supportteam via Live Chat. Där kan du lista de stötande URL-länkarna.

Vad är offlinestatusen?

Modeller har möjlighet att lämna ett meddelande till sina tittare/användare trots att de är offline. För att ställa in detta måste du gå till din sändningssida. Under fliken Mina detaljer hittar du sedan en offlinestatuspanel där du kan skriva allt du vill att dina användare ska veta när du är borta. Den kommer att visas i ditt sändningsfönster varje gång du går offline. Det är bra att dela ditt sändningsschema eller en rubrik för din nästa stream med dina tittare. Detta säkerställer att användarna vet när du kommer att vara online igen och att de kan förbereda sig för det.

Att arbeta samtidigt i studio och som individuell modell

StripChat-modeller kan ha ett oberoende konto eller ett konto under en studio, men de kan inte ha båda samtidigt. Oavsett hur många konton en modell har, om modellen fungerar för en studio måste alla hans/hans konton tillhöra samma studio och vice versa.

Använd Skype eller annan programvara från tredje part för att kommunicera med medlemmar

Det har ibland hänt att modeller har bjudit in användare att kommunicera vidare på Skype eller andra plattformar. Det är bra att veta att det är strängt förbjudet att övertala användare att lämna webbplatsen och bjuda in dem någon annanstans, oavsett om det är en kommunikationsenhet, en tjänst eller någon annan webbplats. Den här typen av avtal är extremt riskfyllda och administratörerna av webbplatsen tar INTE något ansvar för handlingar som sker utanför webbplatsens omfattning. Modeller som ägnar sig åt denna typ av beteende kommer att stängas av från sidan med omedelbar verkan och utan förvarning. Detta för att säkerställa säkerheten för både modeller och användare.

Lägg till användare som vänner

Om du lägger till en användare som vän kan de utbyta chattmeddelanden med dig gratis. Endast dina vänner och guldmedlemmar har möjlighet att skicka privata meddelanden till dig. Valet att acceptera eller avslå vänförfrågningar är ditt. Dessutom kan du också skicka vänförfrågningar till användare, förutsatt att de uppfyller minst ett av följande kriterier:

  • användaren har lagt till dig i sina favoriter
  • användaren har haft en konversation med dig;
  • användaren var i ditt rum.

På så sätt blir bara användare som har ett intresse av dig en del av din vänlista, vilket leder till en mer lojal och starkare fanbas. Dina vänner listas under fliken Mina vänner i din profil, i det övre högra hörnet.

Bli modell nu 

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren