Olika sätt att chatta på StripChat

Olika sätt att chatta på StripChat

Alla typer av shower i en överblick

Olika sätt att chatta på StripChat
August 24, 2023

På StripChat kan du besöka rum och chatta med modeller på olika sätt. Vill du bli meddelad när en modell är online? Klicka då på "Meddela när du är online" för att få meddelanden och uppdateringar. Detta kommer att ge dig både ett e-postmeddelande och ett push-meddelande så snart modellen är online eller när du skickar ett meddelande. Detta säkerställer att du inte missar något. Du kan enkelt anpassa push-notiserna i din profil under fliken "Inställningar och sekretess".

Vill du veta mer om Stripchat? Lär dig här: Vad är StripChat?

Vad är en Public show?

Den offentliga showen ger alla tillgång till modellens chattrum. Du kan tipsa och modellerna sätter upp mål. Detta är den mest använda funktionen på Stripchat.

Vad är Private chatt?

Privat chatt är ett sätt att kommunicera direkt med modellen. För att starta en privat chatt, tryck bara på knappen "Starta privat". Observera att spioner kan vara närvarande under denna chatt. Dessa spioner kan dock inte kommunicera direkt med modellen. Showen kan stoppas när som helst av antingen användaren eller modellen, och den stoppas automatiskt när användaren får slut på tokens. Standardpriset är 24 tokens per minut och kan ökas till maximalt 120 tokens, beroende på modellens val.

Vad är en cam2cam-show?

Med Cam2Cam Show kan du kommunicera direkt med modellen och se varandra via webbkamera. För att starta en Cam2Cam-show, klicka bara på "Cam2Cam" -knappen. Ingen kan titta på under denna show. Precis som med privat chatt kan showen stoppas när som helst av antingen användaren eller modellen, och den stoppas automatiskt när det inte finns fler tokens. Standardhastigheten är 32 tokens per minut och kan ökas till maximalt 120 tokens, beroende på modell.

Vad är Spy chatt?

Med spionchatt kan användare titta på under en privat show. Spionerna kan inte chatta direkt med modellen, men de kan titta på showen som för närvarande äger rum. Standardpriset för spionchatt är 8 tokens per minut, men detta kan höjas till maximalt 12 tokens per minut, beroende på modell.

Hur kan jag chatta privat med en modell?

Endast Ultimate-medlemmar har möjlighet att skicka privata meddelanden till en modell när som helst. Klicka bara på kuvert-ikonen till vänster om modellens video och ni kan börja chatta direkt, såvida inte modellen har bannlyst dig. Medlemmar som är bannlysta av en modell kan inte längre interagera med den specifika modellen.

Besök Stripchat

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren